Infarma 2019 cartel

Els propers dies 19, 20 i 21 de març de 2019 es celebrarà a Barcelona la 31ª edició de Infarma, l’Encontre Europeu de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l’espai ideal per a conèixer nous proveïdors, productes i tecnologies i trobar totes aquelles novetats que poden incorporar-se a l’Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per a tractar temes d’actualitat. En un entorn globalitzat, la farmàcia és notícia al fer front a nous reptes. Es necessari trobar l’equilibri entre un model que ofereix un excel·lent servei als ciutadans per què és científicament eficaç i les exigències basades en valors d’economia i competència.

Infarma és el marc ideal per a intercanviar experiències professionals, compartir coneixements i idees sobre la tasca diària, debatre els nous rols de la professió i, per sobre de tot, conèixer les novetats que afecten directament l’exercici professional.

Convoquen:

Convocan:

Organitza:

En: