Sobre Interalia

INTERALIA és una empresa dedicada exclusivament a l’organització de fires professionals i congressos. Des dels seus orígens en 1977 està especialitzada com a organitzador privat a operar convocatòries firals.
Són més de quaranta anys d’acurat servei al sector firal. Aquest és el nostre millor aval!

INTERALIA forma part de CloserStill Media, grup internacional especialitzat en l’organització de fires professionals en els sectors sanitari i tecnològic. Amb fires al Regne Unit, França, Alemanya, Espanya, els Estats Units, Singapur i Hong Kong, CloserStill Media ha estat repetidament reconegut com una de les empreses més innovadores del sector.

Què organitzem

Infarma Barcelona 2025

Els propers dies 25, 26 i 27 de març de 2025 es celebrarà a Barcelona la 35ª edició d’Infarma, l’Encontre Europeu de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l’espai ideal per a conèixer nous proveïdors, productes i tecnologies i trobar totes aquelles novetats que poden incorporar-se a l’Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per a tractar temes d’actualitat. En un entorn globalitzat, la farmàcia és notícia al fer front a nous reptes. Es necessari trobar l’equilibri entre un model que ofereix un excel·lent servei als ciutadans per què és científicament eficaç i les exigències basades en valors d’economia i competència.

Contacte

Contact info

Dirección: Via Augusta, 48, 08006 Barcelona
Teléfono: 934 16 14 66

Nuestro equipo

Si vol posar-se en contacte amb nosaltres, empleni el següent formulari indicant el motiu i en la major brevetat possible ens podrem en contacte amb vostè.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
  • Responsable: INTERALIA, Ferias Profesionales y Congresos, S.A.
  • Finalitat: Formulari de contacte.
  • Legitimació: Consentiment exprés.
  • Destinataris: No es cediran les dades.
  • Drets: Accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions automatitzades.
  • Més: Política de Privacitat