Sobre Interalia

INTERALIA és una empresa dedicada exclusivament a l’organització de fires professionals i congressos. Des dels seus orígens en 1977 està especialitzada com a organitzador privat a operar convocatòries firals.
Són més de quaranta anys d’acurat servei al sector firal.
Aquest és el nostre millor aval!

Les nostres fires

Infarma Madrid 2020-2021

Els propers dies 23, 24 i 25 de març de 2021 es celebrarà a Madrid la 32ª edició d’Infarma, l’Encontre Europeu de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l’espai ideal per a conèixer nous proveïdors, productes i tecnologies i trobar totes aquelles novetats que poden incorporar-se a l’Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per a tractar temes d’actualitat. En un entorn globalitzat, la farmàcia és notícia al fer front a nous reptes. Es necessari trobar l’equilibri entre un model que ofereix un excel·lent servei als ciutadans per què és científicament eficaç i les exigències basades en valors d’economia i competència.

EcoSalud, el Saló de la Salut i els Productes Naturals, és el punt de trobada de totes aquelles persones interessades en la cura natural sostenible de la salut. Professionals i consumidors acudeixen a EcoSalud per conèixer les novetats i els últims avanços que els proveïdors de productes i serveis posen al seu abast.

EcoSalud està dedicat als complements alimentaris, els productes destinats a alimentació especial, l’alimentació ecològica, la cosmètica natural, la vida saludable i a tots aquells productes i serveis implicats en la cura de la salut.

Contacte

Contact info

Dirección: Av. Diagonal, 474 08006 Barcelona
Teléfono: 902 090 014 / 934 16 14 66

Nuestro equipo

Si vol posar-se en contacte amb nosaltres, empleni el següent formulari indicant el motiu i en la major brevetat possible ens podrem en contacte amb vostè.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
  • Responsable: INTERALIA, Ferias Profesionales y Congresos, S.A.
  • Finalitat: Formulari de contacte.
  • Legitimació: Consentiment exprés.
  • Destinataris: No es cediran les dades.
  • Drets: Accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions automatitzades.
  • Més: Política de Privacitat