INTERALIA ara forma part de CloserStill Media, grup internacional especialitzat en l’organització de fires professionals en els sectors sanitari i tecnològic. Amb fires al Regne Unit, França, Alemanya, Espanya, els Estats Units, Singapur i Hong Kong, CloserStill Media ha estat repetidament reconegut com una de les empreses més innovadores del sector.

INTERALIA va ser una empresa dedicada exclusivament a l’organització de fires professionals i congressos. Des dels seus orígens en 1977 es va especialitzar com a organitzador privat a operar convocatòries firals.

Més de quaranta anys d’acurat servei al sector firal.

Què organitzem

Infarma Barcelona 2025

Els propers dies 25, 26 i 27 de març de 2025 es celebrarà a Barcelona la 35ª edició d’Infarma, l’Encontre Europeu de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l’espai ideal per a conèixer nous proveïdors, productes i tecnologies i trobar totes aquelles novetats que poden incorporar-se a l’Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per a tractar temes d’actualitat. En un entorn globalitzat, la farmàcia és notícia al fer front a nous reptes. Es necessari trobar l’equilibri entre un model que ofereix un excel·lent servei als ciutadans per què és científicament eficaç i les exigències basades en valors d’economia i competència.

www.infarma.es