Sobre Interalia

INTERALIA és una empresa dedicada exclusivament a l’organització de fires professionals i congressos. Des dels seus orígens en 1977 està especialitzada com a organitzador privat a operar convocatòries firals.
Són més de quaranta anys d’acurat servei al sector firal.
Aquest és el nostre millor aval!

Les nostres fires

Els propers dies 13, 14 i 15 de març es celebrarà a Barcelona la 29ª edició de Infarma,l’Encontre Europeu de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l’espai ideal per a conèixer nous proveïdors, productes i tecnologies i trobar totes aquelles novetats que poden incorporar-se a l’Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per a tractar temes d’actualitat. En un entorn globalitzat, la farmàcia és notícia al fer front a nous reptes. Es necessari trobar l’equilibri entre un model que ofereix un excel·lent servei als ciutadans per què és científicament eficaç i les exigències basades en valors d’economia i competència.

Els propers dies 18, 19 i 20 de maig de 2018 es celebrarà a Madrid la 27ª edición d’Expo Eco Salud, el Salón de la Salud y la Calidad de Vida.

Expo Eco Salud, el Saló de la Salut i la Qualitat de Vida, és el punt de trobada de totes aquelles persones interessades en la cura natural i sostenible de la salut. Professionals i consumidors acudeixen a Expo Eco Salud per conèixer les novetats i els últims avanços que els proveïdors de productes i serveis posen al seu abast.

Expo Eco Salud està dedicat als complements alimentaris, els productes destinats a alimentació especial, l’alimentació ecològica, la cosmètica natural, les teràpies naturals, l’activitat física saludable i a tots aquells productes i serveis implicats en la cura de la salut.

Contacte

Contact info

Dirección: Av. Diagonal, 474 08006 Barcelona
Teléfono: 902 090 014 / 934 16 14 66
Fax: 934 15 00 95

El nostre equip

Si vol posar-se en contacte amb nosaltres, empleni el següent formulari indicant el motiu i en la major brevetat possible ens podrem en contacte amb vostè.